Project “Kinderboekenweek 2016”

Project Kinderboekenweek 2016

Wat kijken we terug op een prachtige kinderboekenweek 2016! Op 7 oktober zijn we gestart met onze eerste voorleesmomenten. Het leverde voor heel veel groepen bij het GORS heel veel pret op. Zoveel dat we gewoon het nog eens over gedaan hebben op 14 oktober.

Al vroeg in de morgen was daar de Ballonspecialist uit Goes, die ons initiatief letterlijk een gouden randje gaf, of moet ik zeggen een blauw/groen randje?  De entree was super in ieder geval en het straalde al van de buitenkant heel veel pret uit. Ballonspecialist namens alle kindjes hartelijk dank!

 Op beide dagen zijn we geholpen door heel veel vrijwilligers, zonder hun inzet was dit alles niet mogelijk geweest. Alle vrijwilligers die zich hebben ingezet op deze dagen hartelijk dank, we hebben genoten van alle mooie momenten.

en dan de pretletters waar het om draait… wat een voorrecht is het geweest om bij jullie te mogen lezen.

Lezen, springen, klimmen, klauteren, zingen, bellen blazen…

het was gewoon een groot feest!

Op vrijdag 14 oktober nemen we afscheid en kijken we terug op een hoop mooie ervaringen. De kindjes worden verrast met een eigen “Luisterdiploma” en krijgen een knuffel, boekje en bellenblaas mee om thuis nog meer pret mee te maken.. Dag bengels wat hebben we een pret gehad!

 

Ook interesse in voorleesactiviteiten voor uw organisatie?

mail ons gerust info@pret-letters.nl