Project “belevingsboxen”

Vanaf 21 juli start Stichting Pretletters met een inzamelingsactie rondom Dikkie dik. We zijn hiervoor op zoek naar knuffeltjes, boekjes en spelletjes van deze ondeugende poes. Heeft u nog spulletjes van dikke dik liggen waar u kind op uitgekeken is? Doneer ze dan graag aan onze belevingsbox. Alle materialen worden beschikbaar gesteld aan de vrijwilligers die voorleesmomenten verzorgen bij het gehandicapt kind.

Helpt u mee??


Gerealiseerd en beëindigd

Inzamelingsactie Belevingsbox Sesamstraat

Vanaf 1 juli 2016 is Pret-letters gestart met een inzamelingsactie rondom belevingsboxen. Wat is dan een belevingsbox? Dat is een doos gevuld met boekjes, spelletjes, knuffels rondom een bekende personage. Onze  eerste box die we samenstellen is rondom het thema “SESAMSTRAAT”. Deze maand zetten we ons in om spulletjes te verzamelen van Inimiene, Pino, Bert en Ernie en al hun vriendjes uit sesamstraat.

Lezen wordt zo nog gezelliger met een knuffel op schoot, en begeleiders kunnen na het voorlezen nog eens extra inspelen op het thema om aansluitend een spelletjes te doen, of misschien wel een mooie kleurplaat te kleuren.

Deze inzamelingsactie is afgelopen en heeft een enorme volle box opgeleverd voor alle kindjes en vrijwilligers. Totale opbrengst:
💿 3 dvd’s
📚 26 boeken
🐻 5 handpoppen
🐶 4 knuffels

Namens alle Kindjes hartelijk dank voor u donatie!