In de pers!

Stichting Pretletters staat op 29-06-2017 samen met Traas ongedierte bestrijding in de pers. De zwemtocht van Peter Traas werd gekoppeld aan een heuse sponsorloop voor onze stichting! Met een totale opbrengst van 1175,- kunnen we toch zeggen dat het niet verwonderlijk was dat daar publiciteit op kwam!

Benieuwd naar de berichtgeving?

http://www.pzc.nl/bevelanden/peter-traas-zwemt-naar-wemeldinge-voor-het-goede-doel~abec5943/


 

Stichting Pretletters in de pers!img_6448
Op vrijdag 14 oktober was het dan zover. Omroep zeeland wilde onze stichting op de film vastleggen voor een item in het journaal. Tsja en daar staan je dan als bestuur.. want hoe krijg je uitgelegd in 45 seconden wat wij allemaal doen? Onze secretaris dook met de kindjes in de boeken, onze penningmeester las voor bij de volwassengroep en de voorzitter werd geïnterviewd.

De reporter was ook enigszins verrast.. want bij voorlezen denk je toch al gauw aan een mooie stoel in het midden van een kring. Tsja zo doen wij het juist niet.. Tijdens interview was die gekke microfoon toch wel heel aantrekkelijk om eens even aan te voelen. Die luidruchtige mevrouw en die meneer met koptelefoon die staan te praten die ga ik gewoon even gezellig een hand geven.img_6456

Het leverde al met al heel veel pret op. Dan zit je vol spanning voor de televisie te wachten en hup.. flits.. toen was het al weer voorbij.. Waar is de rest gebleven? tsja nieuws is eenmaal vluchtig en we wilde zoveel vertellen..Want wat niet gezegd is dat wij bij Pretletters op zoek zijn naar een organisatie die gebaat zou zijn met een boekenkast vol boeken.. Werk jij bij deze organisatie? laat het ons weten.. we willen graag onze activiteiten voor meerdere organisaties beschikbaar maken.

Vrijwilligers die per kwartaal mee willen helpen met een voorleesactiviteit, die zoeken we ook! heb je een paar uurtjes per kwartaal vrij?? laat het ons weten.. want ook de voorleesactiviteiten gaan we zeker bij andere groepen uitbreiden. Weet je nog een leuke kindgroep die enorm kan genieten van voorlezen?? Laat het zeker weten! want Pretletters gaat door..

Nieuwsgierig naar ons item bij omroep zeeland? bekijk het hier