Recensie “ Boer Boris en de maaier” | Ted van Lieshout

Vandaag schrijf ik een leuke maar vooral erg stoere recensie over een boek uit de serie van Boer Boris. Dit boek is namelijk echt iets voor kinderen die dol zijn op stoere dingen. Dat Boer Boris dol is op grote voertuigen wisten we al, maar dat dat ook geldt voor maaiers blijkt wel uit dit boek.


Boer Boris is een heel behulpzaam boertje en als hij iemand kan helpen zal hij dat ook zeker doen. Zo leent hij in dit boek telkens zijn grasmaaier uit, maar op een of andere manier gaat de maaimachine steeds stuk. Elke keer maakt Boris de maaimachine groter en groter, beter en beter. Tot het moment dat het uiteindelijk een multimegamaaimachine is geworden. En die is stoer!

In dit boek zijn het steeds korte verhaaltjes op de pagina en zoals gewoonlijk in dichtvorm. Alleen kun je bij dit boek twee verhaaltjes achter elkaar plakken als je zou willen omdat je op de ene bladzijde de maaimachine ziet als iemand een ongeluk gehad heeft en als je ombladert zie je hoe Boris het weer gemaakt en verbetert heeft. Je kunt per situatie bepalen of je gebruik maakt van de leuke illustraties om het verhaal langer te maken of juist niet.

Boer Boris gaat naar de markt is te koop bij Gottmer Uitgevers Groep.

Auteur: Ted van Lieshout

Illustraties: Philip Hopman

ISBN: 9789025760861

Uitgeverij: Gottmer

Een reactie op “Recensie “ Boer Boris en de maaier” | Ted van Lieshout

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s