Recensie “Boer Boris in de sneeuw”

Dit boek van Boer Boris heb ik uitgekozen omdat deze perfect aansluit bij de winter. Zodra je naar de kaft kijkt voelt het al meteen winters aan en krijg je al bijna zin om in de sneeuw te gaan spelen. Het verbaast je ook vast niet dat Boer Boris weer in zo’n grote sneeuwschuiver zit aangezien Boris graag in grote voertuigen en machines zit.

Boer Boris in de sneeuw is persoonlijk een van mijn favorieten omdat onze tweeling het geweldig vindt als ik deze rond de feestdagen voorlees. Dan zitten we samen onder een dekentje en lezen we samen de avonturen van Boris. Ook in de winter beleeft Boris namelijk van alles. Zijn broertje Berend en zusje Sam zijn dol op de winter en spelen het liefst buiten in de sneeuw. Helaas steekt Boer Boris daar een stokje voor want er moet echt gewerkt worden. Op een dag besluit Boris dat ze wel een vrije dag verdiend hebben, dit tot grote vreugde van Berend, Sam en de dieren. Helaas pakt het voor Berend iets anders uit dan verwacht en zakt hij door het ijs.

Dit boek van Boer Boris zit vol liefde en herkenbare winterse momenten van vroeger. Het geeft ideeën voor activiteiten die je kunt doen als het winter is en het gesneeuwd heeft. Hou je echter niet van de sneeuw dan kun je op deze manier nog volop meegenieten van de winter. Zoals je gewend bent bestaat het boek weer uit korte verhaaltjes met hele leuke en herkenbare illustraties om het verhaal naar wens uit te breiden.

Boer Boris gaat naar de markt is te koop bij Gottmer Uitgevers Groep.

Auteur: Ted van Lieshout

Illustraties: Philip Hopman

ISBN: 9789025755324

Uitgeverij: Gottmer

3 reacties op ‘Recensie “Boer Boris in de sneeuw”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s