Recensie “Het Monster Bonster Bulder Boek”

Een boek over monsters is dat niet te eng? waarschijnlijk heb je dan nog niet het monsterMonsterbonsterbulder boek gelezen want dan zou je weten dat monsters erg grappig zijn.

Een klein jongetje Bruno, een tovertoeter, en jawel we kennen ze allemaal een stel zeurende ouders. Zou het helpen als juist die ouders gewoon eens monsters werden?

Wat een prachtig prentenboek is dit, het verhaal is vlot geschreven en zit vol verrassingen. De prenten erbij maken het compleet.. vooral de pagina van het veranderen van ouders naar monsters en de uitgebreide plaatjes maakte hier de tongen los.. “OOhhh die papa heeft een staart… kijk eens die ogen van de mama die bungelen”.  Na dit verhaal gelezen te hebben snap je best dat monsters grappig zijn.

Tsja weet je wat ook zo ontzettend leuk is? wij bij Pretletters hebben bij de kinderboekenweek het nieuwe thema al ontdekt. Dit jaar staat griezelen als thema centraal. Nou dit boek is griezelend grappig dus ik zou zeggen zeker aanschaffen, wij gaan hem zeker bij onze voorleesactiviteiten in de kinderboekenweek inzetten.

Benieuwd naar het boek?? Uitgeverij De Fontein biedt de kans om online het eerste hoofdstuk al mee te lezen, dus zeker een bezoekje waard…

En nu allemaal lekker slapen, en ligt er een monster onder je bed?? Vraag aan papa en mama gewoon even om een mooie tovertoeter!

Titel Boek: “Het Monster Bonster Bulder Boek ”
ISBN: 9789026141355
Auteur: Jozua Douglas & Marieke Nelissen

Uitgeverij: De Fontein

Boek aanschaffen?? klik dan hier

Een reactie op “Recensie “Het Monster Bonster Bulder Boek”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s