Stempelthuis

Deze week hebben wij kennis gemaakt met de prachtige materialen van Stempel-thuis. Onze boekendonaties waren wij altijd maar druk mee.. labels maken, stickers uitprinten, alle boeken stickeren. De uren die daar ingezeten hebben!! Het is maar goed dat Stempel-thuis op ons pad is gekomen want wat hebben wij onze ogen eruit gekeken..

Een eigen stempel met je eigen tekst, je eigen logo.. of misschien wel gewoon een verhuisbericht?? De mogelijkheden zijn eindeloos. Daarnaast zijn de stempels ook nog eens navulbaar met verschillende kleuren. Het leuke van dit bedrijf is ook nog eens dat wij als beginnende stichting een stempel mochten uittesten!!

Wat een verrassing kwam er met de post.. en hoe trots ben je als Stempelfabriek2voorzitter als je dan ineens een stempel krijgt waar je eigen logo opstaat en je eigen tekst. Het was alleen even lang nadenken welke kleur we wilden testen.. blauw zit in ons logo, groen ook… mmmmm maar we stempelen in boeken.. daar is de tekst zwart. Uiteindelijk is het dan ook zwart geworden, maar in de toekomst gaan we zeker de andere kleuren ook eens uittesten!

Wij testen dus deze week de Colop Printer 40 uit. De colop 40 is een zelfinktende stempel stempelfabriek3met inkt op waterbasis voor stempelen op gewoon (niet glad) papier. Je kunt deze stempel gebruiken als adresstempel, verhuisstempel of gewoon een leuke stempel met tekst. Tsja wat kan ik over het gebruik vermelden behalve de zin “kind kan de was doen?” . Simpel, eenvoudig gewoon even duwen, eventjes wachten en klaar. De stempel is vlug ingedroogd dus ideaal voor onze stichting waar de partijen boeken je om de oren vliegen!!

Weet je er zijn zoveel mogelijkheden met deze prachtige stempels.. ik zie hier scrapbook fanaten al helemaal los gaan met hun eigen teksten,  juffen die motiverende teksten stempelen in werkboekjes of een voorzitter die ineens nu niet meer boeken willen afstaan omdat ze zelf liever wil stempelen.

stempelfabriek1

Namens Stichting Pretletters willen we dan ook Stempel-thuis van harte bedanken voor deze prachtige stempel. Mocht je interesse hebben in de producten van stempel-thuis? Bezoek dan zeker even hun website en bestel je een adresstempel.. zeg even dat je via Pretletters bij hun terecht bent gekomen.. vinden wij leuk!!

https://www.stempel-thuis.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s