Dikkie Dik Belevingsbox

In de maanden Juli en Augustus gaat Pretletters op zoek naar materialen van Dikke dik. Dikke dik krijgt van ons een heel speciaal plekje in een eigen belevingsbox. Lezen met het gehandicapt kind is altijd erg fijn als er naast de boekjes ook knuffeltjes bij aanwezig zijn. Het biedt net dat beetje meer veiligheid, maar vergroot ook nog eens de pret. Hoe leuk is het ook als na het voorlezen er een spelletje nog gedaan wordt van Dikkie Dik. Zo wordt lezen een hele beleving.. vandaar dus ook de naam DIKKIE DIK BELEVINGSBOX.

 

Heeft u nog knuffeltjes, spelletjes of boekjes liggen van Dikkie Dik waar u kind op uitgekeken is? Wij verzamelen de materialen en deze worden beschikbaar gesteld voor onze vrijwilligers om samen met de kinderen een hele fijne middag te realiseren!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s