Project in de Boekenkast!

In de boekenkastProject “In de boekenkast”
Pret met letters ieder kind heeft er recht op. Toch zijn boeken niet altijd voor ieder kind beschikbaar. Terwijl ik zelf mijn diverse dozen verhuis vol met gebruikte kinderboeken bedenk ik mij dat kan toch ook anders?Waarom liggen er bij mij boeken op zolder zich te vervelen? al gauw ontstaat vrij spontaan het idee een boekenkast te gaan vullen. Een boekenkast waar boeken van zolder zich niet meer hoeven te vervelen.

Een boekenkast waar boeken een tweede kans krijgen! Hoe prachtig is het om een idee te zien bloeien door mensen die hier graag aan mee werken. Ons project “In de boekenkast” richt zich dus de komende maanden op het realiseren van een boekenkast gevuld met kinderboeken. De boeken zullen een mooie bestemming krijgen en beschikbaar worden gesteld aan begeleiders die samen Met en Voor het gehandicapte kind lezen. Op onze site zal er regelmatig een boek verschijnen wat een speciale plaats krijgt in deze bijzondere boekenkast.

Heeft u nog kinderboeken op zolder liggen en wilt u deze doneren? Wij zijn dankbaar voor ieder boek!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s